گرامیداشت هفته پژوهش در واحد یادگار امام (ره) شهرری/ تجلیل از پژوهشگران بر‌تر
 مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، همراه با تجلیل از پژوهشگران بر‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با حضور آیت الله روحانی رئیس پژوهشکده حضرت امام خمینی (ره)، فرخی معاون فرهنگی بنیاد شهید شهرستان ری،دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد، دکتر سیدمحمدرضا میرخان مشاور ریاست و مدیرکل حراست، اعضای هیات رئیسه وجمع کثیری از استادان و دانشجویان در سالن خوارزمی واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری ضمن تبریک هفته پژوهش و قدردانی از فعالیت‌های پژوهشی انجام گرفته در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، بر نقش و اهمیت تحقیق و پژوهش در کشور و دانشگاه‌ها تأکید کرد.

دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری با تبریک هفته پژوهش، محققان و پژوهشگران را از زمره خدمت گزارترین افراد جامعه برشمرد و گفت: محققان و پژوهشگران با شناسایی مشکلات موجود در بخشهای مختلف، راه حلهای آن را پیدا کرده و منجر به ارتقا شاخصهای پیشرفت می گردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری گفت: برگزاری هفته پژوهش و فناوری و به طبعه آن برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره ها در سراسر کشور، فرصت شناخت و ارتباط بیشتر پژوهشگران با یکدیگر را مهیا می سازد که این خود زمینه ساز  تقویت و تسهیل تبادل فناوری، حمایت و تامین نیازهای فناورانه ، بهره گیری از فنون تجاری سازی، انتقال و انتشار علوم و سایر نتایج تاثیر گذار بر امر توسعه کشور را در پی دارد.

موسوی در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که در سال جاری که شعار هفته پژوهش با عنوان" پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری، زیر بنای اقتصاد مقاومتی" نامیده شده است گفت: با توجه به راهبردهایی که مقام معظم رهبری"مدظله العالی" در طراحی و تدوین الگوی اقتصاد مقاومتی و تدوین شاخص توسعه ، رسالت پژوهش در توسعه و تعالی ایران اسلامی مضاعف می­گردد و در جهان امروز پیشرفت و توسعه کشورها بر مبنای علم و دانش استوار است.

وی افزود:پژوهش و تولید علم و فناوری از مهمترین عناصر رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، صنعتی و سیاسی کشور به حساب می‌آید و توفیق در این زمینه‌ها در صورتی محقق می‌شود که در برنامه‌ریزی‌های هدفمند و کلان کشور، توجه مناسبی به امر پژوهش و فناوری صورت پذیرد و تاکنون کشوری در جهان دیده نشده است که بدون توسعه همه جانبه علمی به توسعه اقتصادی و صنعتی برسد.

حجت الاسلام موسوی در شرایط فعلی که مسئولان کشور راهکارهای حل بسیاری از مشکلات موجود را در توسعه نوآوری و بومی سازی دانش فنی بر شمرده اند، فرهنگ‌سازی صحیح و اصولی در زمینه پژوهش‌های تقاضا محور به منظور کسب دانش علمی و فنی جدید توام با کاربردهای عملی خاص آن، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می گردد و بنابراین لازم است پژوهش و فناوری به عنوان یک مسأله حیاتی و نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار و رسیدن به رفاه و استقلال واقعی جامعه در اولویت فعالیت های دانشگاه قرار گیرد.

این مقام دانشگاهی با بیان اینکه نقش پژوهش در توسعه همه‌جانبه کشور چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست افزود: انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در دانشگاه‌ها بسیار اساسی و حائز اهمیت است و ایجاد بسترهای مناسب علمی جهت انجام فعالیت‌های پژوهشی و ارتباط دانشگاه با صنعت از مهم‌ترین وظایف دانشگاه‌ها  به شمار می رود.

وی همچنین با بیان اینکه در سال‌های اخیر جایگاه پژوهش و پژوهشگری در کشور ما نسبت به گذشته ارتقای چشمگیری یافته است تاکید کرد: با همه پیشرفتهایی که در حوزه های مختلف انجام گرفته است اما با وجود این هنوز برای رسیدن به مرز استاندارد، فاصله‌های زیادی وجود دارد.

دکتر موسوی با تقدیر از فعالیت های پژوهشی انجام گرفته در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، بر نقش و اهمیت تحقیق و پژوهش در کشور و دانشگاه ها تأکید کرد و افزود: پژوهش نیروی محرک توسعه در تمامی حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در کشور است و لازمه محقق بودن داشتن تفکر انتقادی و ذهن سوال برانگیز است.

حجت الاسلام موسوی در پایان سخنان خود افزود: دانشگاه ها در تمامی جوامع نقش بسزایی در پیشرفت و توسعه کشورها دارد و یکی از عوامل مهم زمینه‌ساز پیشرفت و بالندگی در هر جامعه، انجام کارهای  پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز علمی می باشد. دکتر اشجاران معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام با تبریک هفته پژوهش افتخارات و فعالیتهای  یکسال اخیر حوزه پژوهش و فناوری واحد را یادآور شد وگفت: در سالهای اخیر با رهنمودهای ریاست محترم واحد حرکت جهت دار و هدف گذاری شده حوزه پژوهش بحمدا... یک هم افزایی علمی کم نظیری در زمینه رشد و توسعه فعالیت های پژوهشی ( به لحاظ کمی، کیفی و نوآوری) بوجود آورده که از رهگذر این اقدامات و فعالیتها، خروجی های کارآمد و شاخص بدست آمده که واحد یادگار امام (ره) در سه سال گذشته به لحاظ فعالیت های پژوهشی برجسته و منتخب در سطح دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کرده است.

در بخش پایانی این مراسم همچنین از استادان ارتقاء یافته به رتبه استادی و دانشیاری، استادان فعال درحوزه پژوهش، رئیس اداره امور پژوهشی بر‌تر در دانشکده‌‌ها، هسته‌­های بر‌تر مرکز رشد، شرکت دانش­بنیان بر‌تر، انجمن علمی بر‌تر، پژوهشگر بر‌تر باشگاه پژوهشگران جوان، مدیران و روسای فعال ادارات حوزه پژوهش و استادان و پژوهشگران بر‌تر واحد توسط دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵  ۱۶:۳۰

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه ۷ تير ۱۳۹۶  ۲۰:۲۷:۳۰
تعداد بازديد از اين خبر : 240
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.