نوع خبر

سومین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری
 سومین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای نمایش دستاوردهای محققان واحد‌های مختلف این دانشگاه، در روزهای پنجم و ششم خرداد ۱۳۹۵ در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام‌خمینی(ره) شهر‌ری برگزار شد.

سومین دوره مسابقه و جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی با هدف شناسایی قابلیت‌های واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت از توسعه علم، فناوری و تجاری‌سازی محصولات نانو، هدایت و تشویق واحد‌های دانشگاهی و پژوهشگران این عرصه نوین علمی به سمت فناوری نانو برگزار می‌شود. محورهای علمی این جشنواره شامل نانوشیمی، نانوفیزیک، نانو زیست، نانوالکترونیک، نانوپزشکی، نانومحاسباتی و نانومواد است.

هم‌زمان با برگزاری این جشنواره نمایشگاهی از دستاوردهای محققان واحدهای دانشگاه ‌آزاد اسلامی از جمله، مقالات، کتاب، اختراعات و محصولات تجاری‌سازی شده برپا خواهد بود. همچنین در این جشنواره چهار کارگاه  آموزشی با موضوعات «آشنایی با مفاهیم و کلیات مالکیت فکری و ثبت اختراع» «نانو‌پوشش‌ها»، «‌راه‌اندازی کسب‌و‌کارهای نوپا با نگاه ویژه به فناوری نانو» و «کاربردهای میکروسکوپ نیروی اتمی(‌AFM‌) در فناوری نانو» برگزار می‌‌شود.

گفتنی است، در سومین جشنواره دانشگاه آزاد اسلامی از بین آثار ارسالی، برترین مقالات، طرح پژوهشی، کتاب، پایان‌نامه، مجله، اختراع، پیش محصول، واحد فناور، شرکت دانش‌بنیان و پژوهشگر، معرفی شده و از آن‌ها تقدیر به عمل خواهد آمد.

به گفته دکتر نجف‌پور، دبیر علمی این جشنواره، تا‌کنون حدود هزار (1000) اثر جهت شرکت در سومین جشنواره به دبیرخانه برگزاری ارسال شده که نسبت به سال‌های گذشته تعداد آثار رشد ۷۰ درصدی و به لحاظ کیفی رشد 40 درصدی داشته است. همچنین آثار ارسالی به جشنواره در هفت کمیته تخصصی که هر کمیته شامل 5 داور با مرتبه علمی دانشیاری است، بررسی شده است.

وی گفت: یکی از تفاوت‌های سومین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری سمپوزیوم بین‌المللی نانو است که به صورت همزمان در 4 و 5 خرداد 95 از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار می‌شود.

شایان ذکر است، اولین دوره از جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۳ به میزبانی واحدهای علوم دارویی و تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. در سال ۱۳۹۴ نیز این مسابقه سراسری و جشنواره بهمیزبانی واحد تهران جنوب این دانشگاه برگزار شد.

سومین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای نمایش دستاوردهای محققان واحد‌های مختلف این دانشگاه، در روزهای پنجم و ششم خردادماه ۱۳۹۵ در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام‌خمینی(ره) شهر‌ری برگزار می‌‌شود.

دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵  ۸:۳۹

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۵  ۵:۱۶:۵۲
تعداد بازديد از اين خبر : 141
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.