نوع خبر

بازدید مسئولان کشوری و لشگری از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در نهمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو
 دکتر علی اشجاران دبیر علمی و اجرایی غرفه نمایشگاه نانو دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهارکرد: «آثار دریافتی از سوی ستاد ارائه توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی در نهمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو شامل: تولید محصول نمونه آزمایشگاهی (پروتوتایپ)؛ محصول تولید شده، تجاری شده و یا در حال پیگیری برای تجاری‌سازی (شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد)؛ فناوری‌های تولید شده و ثبت شده اختراعات ملی، بین‌المللی و فروش دانش‌فنی)؛ تولید علم (کتاب و مجله) و ایده‌های مراکز تحقیقاتی در زمینه خلق فناوری و معرفی محصول به بازار در زمینه‌های مختلف فناوری نانو است که در این جشنواره محصولات ارائه شده مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه بیش از220 محصول از 56 واحد دانشگاهی در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است گفت: با توجه به محصولات ارائه شده و پتانسیل بسیار مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری نانو در این نمایشگاه، این دستاوردهای علمی نانو مورد استقبال بازدیدکنندگان از جمله معاون اول رئیس جمهور، وزرا و معاونین، سفرای خارجی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، استادان، دانشجویان، دانش آموزان و تعدادی از شخصیتهای نظامی قرار گرفت. وی حوزه محصولات جدید را در زمینه های متنوعی از جمله بهداشتی، پزشکی، دارویی، نظامی، کشاورزی و الکترونیک اعلام کرد.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری امور اجرایی مربوط به شرکت‌کنندگان دانشگاه آزاد اسلامی در این جشنواره را بر عهده دارد. نهمین جشنواره فناوری نانو از 14 مهرماه با حضور معاون رئیس جمهور در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران سالن خلیج فارس آغاز بکار و تا 17 مهر ماه ادامه داشت.

دکتر اشجاران در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه بانک اطلاعاتی جامعی از محصولات نانویی، تولیدی در دانشگاه آزاد اسلامی ساماندهی شده است که در اختیار پژوهشگران و صاحبان صنایع و تمامی علاقمندان حوزه نانو  از طریق فضای مجازی قرار خواهد گرفت.

دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵  ۸:۳۹

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه ۷ تير ۱۳۹۶  ۲۳:۱۲:۲
تعداد بازديد از اين خبر : 252
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.